top of page

Docenten

Anne Heymeriks - drummer, eigenaar/oprichter

Bio: In 2020 ben ik afgestudeerd aan de Herman Brood Academie. Op de Herman Brood Academie is mijn huidige band Two and a Half Girl ontstaan. We maken een mix van punk, rock en emo. In de afgelopen jaren hebben we onze debuutplaat 'Evidence of a Broken Mind' uitgebracht. In de tour die daarop volgde hebben we veel shows gespeeld in Nederland, België en Duitsland. We hebben onder andere samen gespeeld met Alter Bridge, Memphis May Fire en Tiny Moving Parts. 

Tijdens mijn opleiding heb ik ook een hoop ervaring opgedaan met lesgeven. Ik heb voor muziekscholen gewerkt en ook regelmatig voor klassen gestaan, waaronder van basisscholen en MBO opleidingen. Toen ik afstudeerde ben ik gestart met mijn eigen lessen geven in dB's. In 2020 ben ik mijn eigen drumschool gestart.

Visie op lesgeven:

Mijn lessen zijn eigentijds en aangepast op de leerling. Geen saaie en ouderwetse lesmethodes: we kijken naar wat bij jou past en wat jij leuk vindt. Alles wat je leert passen we meteen toe. We zullen dus ook veel met liedjes meespelen. Er is veel ruimte voor je eigen smaakontwikkeling.

Favoriete muziekstijlen: Pop, rock, punk, metalcore.

Expertise: Dubbel bass, dynamiek, tempo vastheid.

Bands waar ik in speel/heb gespeeld: Two and a Half Girl. 

IMG_7813.JPG
WhatsApp Image 2022-12-22 at 10.42.52.jpeg
WhatsApp Image 2022-12-22 at 10.42.00.jpeg

Wouter Macaré - drummer, percussionist, componist

Bio: Hallo! Mijn naam is Wouter Macaré. Ik ben drummer, percussionist en componist. Mijn passie is mensen enthousiasmeren en inspireren met muziek. Maar ook zelf geïnspireerd worden door mede muzikanten en mijn eigen leerlingen. 

In 2018 ben ik afgestudeerd als drummer op de Metal Factory in Eindhoven. Gedurende de opleiding heb ik in diverse bands gespeeld. Zo speelde ik cajón in mijn voormalige akoestische band Snake Bite Love. Wij toerden onder andere mee met Raven van Dorst (Dool), Marco Roelofs (Heideroosjes), Ruud Jolie en Mike Coolen (Within Temptation). Momenteel ben ik drummer bij Inferum; met deze metalband heb ik de afgelopen jaren veel shows gespeeld, waaronder shows met Suicide Silence, Parkway Drive, Killswitch Engage, Thy Art Is Murder, Emtombed en Vader. 

Verder doe ik sessie werk in de vorm van live optredens en studio klussen. Tot slot ben drumdocent en geef ik privé lessen op muziekscholen en drumworkshops op basisscholen. Ik vind het geweldig om met mijn liefde voor muziek een steentje bij te dragen aan de muzikale ontwikkeling van mijn leerlingen.

Visie op lesgeven:

Als je geen plezier hebt tijdens het maken van muziek, vind ik het geen waarde hebben. Daarom staat plezier in mijn lessen voorop! Ik pas de les aan op wat het beste bij de leerling past zodat we samen op één lijn zitten en de grootste lol hebben. Wil jij je favoriete liedjes meespelen, leren improviseren, een eigen stijl creëren of gewoon lekker grooven? Iedere leerling heeft een ander talent. En dat gaan we samen ontdekken!

Favoriete muziekstijlen: Metal en rock. Als je het specifieker wilt hebben: progressieve metal en progressieve rock. 

Expertise: Fills, improvisatie en notenwaarden. 

Bands waar ik in speel/heb gespeeld: Momenteel heb ik één vaste band, Inferum. In het verleden heb ik in verschillende bands gespeeld zoals: Snake Bite Love, Porselain en Hillsphere.

bottom of page