top of page
Foto door: Han-Ernest.jpeg

Drumlessen

in dB's Utrecht

De drumlessen vinden plaats in de muzikale broedplaats van Utrecht: dB's. Dit ligt op loopafstand van station Utrecht Zuilen. Het is makkelijk te bereiken met de fiets en het openbaar vervoer, en er zijn genoeg (gratis) parkeerplaatsen. 

Alle leeftijden en niveaus zijn welkom. Bij de proefles gaan we bij de beginners kennis maken met het instrument, leren we de basis en gaan we misschien al een liedje meespelen. Bij de meer gevorderde drummer kijken we naar de skills en hoe we het naar een hoger niveau kunnen tillen. 

 

 

We kijken in de proefles of er een klik is met de docent en of we van start gaan met de lessen. Afhankelijk van leeftijd en motivatie kijken we of we gaan voor lessen van 30 of 60 minuten. Lessen van 30 minuten vinden iedere week plaats. Lessen van 60 minuten kunnen iedere week of om de week gepland worden. 

 

We kunnen in de les werken aan een doel. Misschien ben je op een gegeven moment zo ver dat je toe bent aan een band. Als je die wens hebt, denken we graag met je mee over hoe we dat gaan aanpakken. Aan het einde van het lesjaar zal er ook een mogelijkheid zijn om te laten zien aan vrienden en familie wat je geleerd hebt, door een liedje te spelen bij de eindpresentatie.

Interesse in de lessen of heb je een vraag? Neem contact met mij op via het kopje 'Contact'.

bottom of page